United Millings Systems | Velkommen

 • Foder til fjerkræ

  Foder til fjerkræ

  Grundet den høje koncentration af calcium er muslingeskaller et effektivt og berigende tilskud til det normale hønsefoder, garanteret salmonellafri.

 • Biologisk rensning

  Biologisk rensning

  Muslingeskaller er særligt egnede i biofiltre til at rense for gas- og lugtgener samt til rensning af drænvand fra landbruget.

 • Haveanlæg

  Haveanlæg

  Brug muslingeskallerne dekorativt i haver og parker. De er også effektive mod sne og isglatte veje. Skallerne skader ikke vegetationen, som salt, men opløses i naturen og tilfører jorden kalk.

OM DANSHELLS 

DanShells blev grundlagt i 1936 og er i dag Danmarks eneste producent af hele og forarbejdede muslingeskaller. Med mere end 70 års erfaring på området er vi de førende i landet og har desuden en betydelig eksport blandt andet til Norden og flere lande i Europa.

DanShells er ikke mindst en stabil og solid leverandør, der også er her i morgen - og vi garanterer, at du altid får kvalitetsprodukter til den rigtige pris.

Administrerende direktør Arne Poulsen, BBK bio airclean A/S udtaler:
”Vi fjerner ubehagelig lugt fra forskellige industrier og biogasanlæg, en del af det er at fjerne svovlbrinte, H2S, og i den sammenhæng bruger vi muslingeskallerne fra DanShells.”

Viden om

Webbureau: Infoserv  -  CMS: Aviva CMS